Kategorie
 
 
 
 
 

VŠECHNO MÁ SVŮJ ČAS

Množství Vašich objednávek, krásných fotek, pozitivních odezev a pochvalných mailů nás neskutečným způsobem ženou dopředu, a současně motivují vytvářet stále něco nového, a tak neustále pracovat na svém zlepšování. Vaše věrnost, věrnost našich obchůdků po celém Slovensku i v Čechách, či loajalita trendsetterek nám dodává obrovskou sílu, odvahu, a víru, že to všechno má smysl. Velmi si to vážíme a děkujeme Vám, že jste s námi, protože díky tomu můžeme dělat to, co nás nesmírně baví.

Dost však sentimentu :) Pojďme k tomu co nás (vás) čeká v nejbližší době.
V první řadě Vám představujeme další novinku - Osminkový lněné kalhoty s vyšším pasem (HIGH RISE), které jsou myšleným přemostěním mezi jarní a nadcházející letní kolekcí. Dosavadní kalhoty HIGH RISE se spolu s šaty a kabátky PRIMAVERA a sukňolegínami stali headlinery jara. Tentokrát jsme však pro ně zvolili jemné, lehké a extra příjemné materiálové složení lnu a viskózy. Len ve spojení s viskózou je krásně vzdušný a přátelský vůči dětské pokožce. Spolu s dalším novým materiálem (o kterém Vám dáme vědět brzy) bude len nosnou textilií celé letní kolekce, kterou pro Vás chystáme. Ale protože venku ještě pořádně nezačala ani jen jaře, nebudeme zbytečně předbíhat s létem. Jak nedávno napsala jedna úspěšná mama: "dobré věci zrají". Proto i léto přijde v pravý čas a bude horké :)

5.4.2018                                                                                                                                           Zuzana
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze