Kategorie
 
 
 
 
 

VIDEO Z FOCENÍ LETNÍ KOLEKCE 2024

💛Takhle pestré ještě ZUPPA Léto🌞nikdy nebylo. Vždyť posuďte sami: https://www.youtube.com/watch?v=wWfc9Ct1olw ZUPPA 17.04.2024

 

Dívčí trenčkot ZUPPA je víc, než jen obyčejný svrchní oděv. Vyroben se speciální směsí sebevědomí, je dokonalým doplňkem pro každou malou modelku, která v sobě ukrývá kousek detektiva.

Trenčkot není jen o tom, že vás udrží v suchu; je to módní výrok, který křičí: "Jsem tady, abych vyřešil záhady a vypadal při tom úžasně!" Právě proto se jeho nositelka musí zodpovědně připravit na to, že bude čelit obdivným pohledům okolí a otázkám, kde ho sehnala. Taková Vám je síla trenčkotu ZUPPA, přátelé.

 


 

 

 

NOVINKY ZE ZÁKULISÍ ZUPPA

 

VIDEO Z FOCENÍ LETNÍ KOLEKCE 2020

Krátke video z focení letní kolekce 2020 Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt emotikon palmaVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt emotikon palmaVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt emotikon palma  najdete tu: https://www.youtube.com/watch?v=eVcBWQEwZII

24.4.2020

 

VIDEO Z FOCENÍ JARNÍ KOLEKCE 2020

Krátke video najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=JUMWxA8IHkw&t=27s

11.02.2020

 

Děkujeme za skvělou práci všem malým modelkám (a modelem), kteří spolu s finalistkami MISS Slovensko, bravurně odprezentovali modely jarní a letní kolekce ZUPPA® 2019 na exkluzivní módní přehlídce Eurovea Fashion Forward.
Celé video zde: https://www.youtube.com/watch?v=GD2ZKhTXSh8

13.5.2019

 

Byl listopad 2017 a venku již vládla zima. Hanka šla s námi do práce. Ještě teď si pamatuji, jak jsem i já milovala dny, když jsem mohla jít do práce s maminou, a naše holky jsou stejné :-).

 

VIDEO Z KOŠICE FASHION WEEK 2018

Video z první profi přehlídky ZUPPA® PIDZIM/ZIMA 2018 nájdete tu: https://vimeo.com/311457195

31.12.2018

 

Značka ZUPPA představuje koncept oblečení zejména pro děti. Od svého vzniku se hlásí k hodnotám Fair Trade. Náklady na výrobu proto nejsou zanedbatelné. Cesta každého našeho výrobku je poměrně dlouhá, ale je transparentní, přiznána a poctivá. Stojí nás nemálo úsilí, dokud se dopracujeme k finálnímu produktu, který pak přinášíme Vám, našim zákazníkům.

 

FOTILI JSME LETNÍ KOLEKCI ZUPPA 2018

Krátké video z focení naleznete zde: https://vimeo.com/267973438

 

Množství Vašich objednávek, krásných fotek, pozitivních odezev a pochvalných mailů nás neskutečným způsobem ženou dopředu, a současně motivují vytvářet stále něco nového, a tak neustále pracovat na svém zlepšování. Vaše věrnost, věrnost našich obchůdků po celém Slovensku i v Čechách, či loajalita trendsetterek nám dodává obrovskou sílu, odvahu, a víru, že to všechno má smysl. Velmi si to vážíme a děkujeme Vám, že jste s námi, protože díky tomu můžeme dělat to, co nás nesmírně baví.

 

Sukňolegíny. Název, který se dnes mezi maminkami již zcela zdomácněl, i když ještě před třemi lety ho nepoužíval nikdo.
Na začátku jsem věděla jen to, že chci udělat praktický kousek pro svou dceru, který v sobě bude spojovat to, co je praktické a pohodlné na legínách s tím, co je dívčí na sukni. Všechny dosud prodávané legíny tohoto typu měli jen tylovou sukýnku. A právě to mi na tom nesedělo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze