Kategorie
 
 
 
 
 

VLASTNÍ SI TŘEBA CHRÁNIT - ZUPPA ®

Značka ZUPPA představuje koncept oblečení zejména pro děti. Od svého vzniku se hlásí k hodnotám Fair Trade. Náklady na výrobu proto nejsou zanedbatelné. Cesta každého našeho výrobku je poměrně dlouhá, ale je transparentní, přiznána a poctivá. Stojí nás nemálo úsilí, dokud se dopracujeme k finálnímu produktu, který pak přinášíme Vám, našim zákazníkům.

Nejpodstatnější část z celého procesu výroby je však prvotní nápad. Nápad, jak něco jedinečné, do čeho vždy vkládáme mnoho tvůrčího potenciálu. O tom, který z nápadů a produktů byl opravdu dobrý, se dozvídáme až s odstupem času díky Vašim reakcím.
Takové jedinečné produkty tvoří identitu značky, která ji odlišuje od jiných značek a dává jí konkurenční výhodu. Například pro ZUPPA jsou příznačné originální sukňolegíny, originální sukňokraťasy, šaty, klobouky nebo volánové kabáty či více produktů ve střihu peplum.
Značky, které mají svůj charakteristický rukopis, rozumějí této filozofii, a snaží se navzájem respektovat. Své kreativní JA hledají sami v sobě.
Bohužel na trhu působí i výrobci, kteří bez ostychu prezentují napodobeniny cizích výrobků jako své unikátní výrobky, přičemž pozmění jen pár prvků. Je troufalé, pokud je někdo dokonce začne prodávat "ve velkém" přes sociální sítě či přes vlastní eShop a ještě si tam klidně přidá trademark ™. Jsme proto nuceni ohradit se vůči takovým výrobcem. Výskyt #zuppafake bychom neradi řešili následně. Z tohoto důvodu raději předem přidáváme na naši stránku novou kategorii: Právní ustanovení.

To byly důvody, kvůli kterým jsme se rozhodli ochránit naše duševní vlastnictví. Jsme hrdí na to, že značka ZUPPA je nyní registrovanou ochrannou známkou ®. Kromě toho, vybrané produkty ZUPPA získaly po několikaměsíčním procesu OSVĚDČENÍ O CHRÁNÉNÉM DIZAJNU, které potvrzuje originalitu těchto produktů. Můžete si být tedy jisti, že zakoupením produktů ZUPPA si kupujete originální produkt od jeho původce. Vážíme si ty z Vás, kteří to dokáží ocenit.

Originál je vždy jen jeden. ZUPPA je originál.                                                                           24.7.2018

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze