Kategorie
 
 
 
 
 

TRENČKOTOVÝ TREND PRO MALÉ DÁMY

Dívčí trenčkot ZUPPA je víc, než jen obyčejný svrchní oděv. Vyroben se speciální směsí sebevědomí, je dokonalým doplňkem pro každou malou modelku, která v sobě ukrývá kousek detektiva.

Trenčkot není jen o tom, že vás udrží v suchu; je to módní výrok, který křičí: "Jsem tady, abych vyřešil záhady a vypadal při tom úžasně!" Právě proto se jeho nositelka musí zodpovědně připravit na to, že bude čelit obdivným pohledům okolí a otázkám, kde ho sehnala. Taková Vám je síla trenčkotu ZUPPA, přátelé.

 


 

 

Kromě výborného vzhledu má ovšem trenčkot i silnou praktickou stránku – dají se v něm totiž mnohem rychleji vyřešit různé záhady. Neboť o tom je dětství, o čase na fantazii, hru a ano, občas i předstírání, že jste miniaturní detektiv řešící smyšlené zločiny na dvoře.

Trenčkoty jsou módní ikony, které nikdy neumírají a poskytují stylovou eleganci. A právě ZUPPA se svojí mnohaletou zkušeností v oblasti dětské módy je již několik let jejich spolehlivým společníkem. Naše láska k detailům, vysoká kvalita materiálů, propracovaný střih a neustálá inovace designu dodala tomuto klasickému kousku moderní a svěží nádech.

A pokud mluvíme o stylu, nezapomeňme na malebné detaily, které dělají z trenčkotu skutečný klenot. Od nádherných knoflíků, přes postranní volány na obou stranách až po mašličku v zadní části. Trenčkoty ZUPPA jsou definitivní ozdobou šatníku každé malé dámy, která už dnes jasně kráčí za svými cíli.

 

 

 

 

 

 

 

Trenčkoty nejsou jen na deštivé dny. Jsou na každý den a můžete je nosit v jakémkoli ročním období a ke každé příležitosti. A vůbec nemusí být jen béžové. Klidně se můžete rozhodnout pro výrazné barvy, jako je fuchsiová, olivová nebo námořnická modrá. Takové kabáty určitě neuniknou žádnému oku se smyslem pro šarm.

A víte co je super? Že jsou strašně točivé, takže nosit je je velká zábava. Kromě toho lze výborně kombinovat se šatami Primavera, sukňolegínami, podkolenkami či barety ZUPPA. Dohromady tvoří dokonalý celek.

Trenčkoty ZUPPA mají své pevné místo v našem sortimentu již řadu let a stále jsou tak úspěšné jako první den. Tak proč si jeden nezavážit a nezažít ten pocit výjimečnosti?

Neboť kdo dobře vypadá, ten se dobře i cítí. A o to přece jde.

Veselé pátrání :)

S láskou

ZUPPA, 01.03.2024

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze