Kategorie
 
 
 
 
 

PŘÍBĚH PRIMAVERA

Byl listopad 2017 a venku již vládla zima. Hanka šla s námi do práce. Ještě teď si pamatuji, jak jsem i já milovala dny, když jsem mohla jít do práce s maminou, a naše holky jsou stejné :-).

Vždy se moc těší, když mohou strávit čas ve firmě s námi. V ten den, jsme měli na plánu design nového modelu jarní tuniky. Ale postupným křeováním a kombinováním materiálů jsem vytvořila nový model lehkých, bohatě řasených a přitom tak pohodlných šatů. Nebyly ještě ani dokončené, a Hanka je už nadšeně zkoušela. V šatech poletovala mezi námi jako jarní víla. Dostali velmi příznačný a svěží název PRIMAVERA, což znamená jaro.

Těšíme se, že si našli obrovskou oblibu u Vás, čehož důkazem je množství spokojených mailů a fotografií, které nám každý den zasíláte, a které nás stále více a více těší. Za ten rok jste VY, naše zákaznice, ocenili pohodlný a extra točivý střih, noblesní vzhled, extra jemný a hustě řasený tyl. Hodně z Vás nám psalo, zda je tyl zvlášť jako spodní sukně, a šaty samostatně. Největší výhodou šatů Primavera je, že jsou šité jako jeden celek a tylová část je pevnou součástí šatů. Díky tomu svou malou majitelku v pase neobtěžuje, netlačí ani zbytečně nezahřívá, naopak nižší přišitý tyl na šatech zajišťuje krásnou hustotu a vzdušnost. Při jakémkoliv pohybu se tylová část pohybuje harmonicky spolu s šaty, a tedy oba materiály při nošení krásně spolu ladí. Těší nás radost, kterou Primavera přinášejí všem svým hrdým nositelkám.
Od několika z vás jsme dostali milý tip, jak zachovat bohatost tylu i po praní. Doporučujeme proto nepoužívat aviváž a pro dosažení ještě větší hustoty je vhodné použít šetrný škrob :)
Ani v letošní jarní kolekci proto nebudou chybět šaty Primavera či sukňolegíny Primavera v nových barevných kombinacích. Už o pár dní Vám v rámci jarní kolekce představíme i další nové modely šatů. Věříme, že jejich příběh bude stejně úspěšný, jako je příběh Primavera.
 
 Zuzana   12.2.2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze