Kategorie
 
 
 
 
 

NĚCO MÁLO O SUKŇOLEGÍNACH JAK VZNIKLY A JAK NAŠLI OBLIBU MEZI VÁMI...

Sukňolegíny. Název, který se dnes mezi maminkami již zcela zdomácněl, i když ještě před třemi lety ho nepoužíval nikdo.
Na začátku jsem věděla jen to, že chci udělat praktický kousek pro svou dceru, který v sobě bude spojovat to, co je praktické a pohodlné na legínách s tím, co je dívčí na sukni. Všechny dosud prodávané legíny tohoto typu měli jen tylovou sukýnku. A právě to mi na tom nesedělo.

Současně jsem přemýšlela, jak je nazývat. Přestože slovo "sukňolegíny" není zrovna nejjednodušší, nakonec zvítězilo a vypadá to tak, že se i docela dobře ujalo.
Věděla jsem, že sukňolegíny musím vyhotovit celé z bavlněného, ​​pružného a pohodlného materiálu. Bylo to v době, kdy nám Hanka začala chodit do školky, kde má být oblečení přizpůsobené tomu, aby dítě nijak neomezovalo.
Proto jsem připojila sukni k legínám tak, aby se při hře sukýnka neposouvala, nestáčela, nepadala nebo neskončila pod pažemi :-).
První celo-bavlněný kousek legín se sukní byl s třemi volány (dnes CLASSIC) a byl hořčicové barvy. Vytvořila jsem ho doma před více než dvěma lety a dosud ho máme odložen ve skříni jako první unikát :-). Hned od začátku si získal velkou oblibu u dcery a takto odzkoušen jsme ho postupně zařadili i do sortimentu původní značky popy. Krátce po spuštění prodeje se začala dostavovat pozitivní odezva od nejpřísnějších kritičiek, od Vás, co mě jako autorku velice těší. Celobavlněné legíny se sukní s třemi volány se postupně staly nosným produktem popy.
V rámci nové značky Zuppa jsme již evidovali potřebu přinést nový střih sukňolegín, který by podtrhoval její identitu. Proto jsem vytvořila dvojvolánové sukňolegíny PEACOCK, které jsou střihově inspirovány pavím ocasem a reprezentují identitu Zuppa.
Posledním a nejnovějším modelem jsou sukňolegíny LADY s jemnou a elegantní do kruhu střiženou sukénkou pro velké slečny, jako reakce na Vaše podněty. Zde však již třeba dávat velký pozor na každý detail, protože při těchto holkách to už není "jen tak" :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze